header de Kip Gastenverblijf

Omgeving

Welkom in het gastvrije dorp Spier, met natuurlijk de fiets en wandelroutes voor de deur en 10 minuten van het natuurgebied Dwingelderveld waar u kunt verdwalen in de bossen, is er meer te doen in de omgeving van Spier? Moe van fietsen en wandelen? Er is op kleine afstand de stad Hoogeveen en Beilen waar u heerlijk op een terras kunt vertoeven en kunt winkelen.

Voor de liefhebbers van motoren is er natuurlijk de TT Assen dit jaar in Juni met de op Donderdag de avond van Assen bier ,muziek en kermis

Voor onze gasten die het rustiger aan willen doen? Het Drents Museum in Assen, een prachtig Museum waar elk jaar een andere tentoonstelling te zien is.

Een andere tip is het Herinneringskamp Westerbork, Voor u die de Hunnenbedden nog nooit hebben gezien, is de beste plek in Borger.

Bij een mooie zomer en heerlijk warm weer, zwemmen in het Blauwe meer. Heerlijk ontspannen bij een openluchtvoorstelling van Shakespeare in het mooie dorp Diever.( vooraf boeken!) Even over de grens? Shoppen in Duitsland, Meppen een aanrader u bent er in 55 min.

Niet te vergeten het Museum Dorp Orvelte Er is teveel om op te noemen, maar wilt u niets doen dan is luieren in een ligstoel een goed alternatief! Tenslotte zijn er genoeg restaurants in het dorp waar u zich kunt laten verwennen: Rikkies Boer” n Bistro zie website voor reservering ( reserveren wenselijk) Hotel de Woudzoom Restaurant Schortinghuis

Museumboerderij de Ar in Westerbork bekend om de bruine bonen en het antiek, een ervaring apart.Tevens kunt in het seizoen terecht voor honing en honing producten van onze eigen bijenvolkeren.Foto's gemaakt door Robin Alberts (Imker)